Tisdag

I förmiddags följde jag med barnbarnet och småttingarna när hon skulle fotografera två barn i familjens renhage. Termometern visade minus tjugo så jag och småttingarna satt i bilen och mumsade på godsaker.
Hemma igen tog jag fram pyssellådan till treåringen och vips hade jag flera nya konstverk att njuta av. Hon påminner så mycket om sin mormor och mamma när det gäller att rita, klippa, tejpa och pyssla.
På eftermiddagen blev det äntligen dags för badhuset  tillsammans med en fjortonåring och en treåring. Det var skönt och avslappnande trots väldigt snabba fötter hos treåringen. Glad att jag hade en ungdom med som åkte i stora vattenrutschkanan med henne. Är alltid livrädd för att de små ska halka och slå sig fördärvade. Dessvärre upptäckte jag att jag hade baddräkten med avigsidan utåt. Väldans snyggt med de vita storleks och materiallapparna som stack ut i sidan som ett litet flaggspel. Vi avslutade med en ljuvlig stund i het bastu. Innan vi gick ut i kylan till bilen som stod med värmaren på åt vi glass. Hemma igen blev det fiskpinnar till middag vilket uppskattades.