Varmaste dagarna

Igår var det 32 plusgrader i skuggan och jag har led mig genom dagen. Duschade kallt, åt glass, korvskivor och vatten. Sent på eftermiddagen åkte jag till badstranden med en vän och det var så enormt ljuvligt att sjunka ner i svalt vatten. 
 
I morse vaknade jag till en lika varm dag och dessutom en luftfuktighet som fick golven att kännas kladdigt nyskurade. Tidigt på morgonen kokade jag marmelad på gröna tomater, ingefära och citron och naturligtvis även socker men min marmelad blev dock mer syltlik men god ändå. Därefter vidtog en del middagsbestyr eftersom jag väntade min bror med familj på middag. Lagade sjömansbiff á la vår mammas och glass med hjortron till dessert. Det är alltid roligt att träffa släkten och speciellt när barn är med. I kväll fick jag charmas av en glad och söt liten gosse med lockar i håret. 
När disken var bortplockad tog jag ut katterna på en sval luftning i kvällskymningen. Igår placerade jag ut solcellslamporna på tomten och för en stund sedan var det tillräckligt mörkt för att de skulle tändas.