Lite stressad

 
 
 
Sitter och knaprar på en pepprig pizzasallad som får mig att nysa explosionsartat av pepparkornen. Idag har jag bakat saffransbullar i olika formationer och samtidigt mellan jäsningarna passat på att måla ett förhoppningsvis sista varv på sängmöblerna. Börjar känna mig en aning stressad med julförberedelserna då trevligheter med vänner väntar inom kort och då vill jag bara koppla av och njuta.
Tre gästsängar är bäddade för mina kära och julgranen står lysande och färdigklädd. Skönt att ha en konstgjord gran fast jag saknar doften av en rikigit gran. Julklapperiet är nästan klart. Har till och med fått iväg ett ett litet julpaket i god tid till min släkting i over there. Den timeingen har jag aldrig lyckats med förut.
 
Snart kommer en kille och skottar mitt garagetak. Det är första gången jag lejer bort det men takskottningen kändes övermäktigt mitt i allt annat. För mig går det åt en hel dag innan de sextio kvadratmetrarna är snöfria och den dagen har jag inte just nu.
Nu ska däcken på snöslungan pumpas och därefter ska jag gå ut och slunga en väg mot bodan. Behöver några andetag frisk luft.