Solglittrande morgonfunderingar

Garkvällen slutade i katastrof då jag somnade framför teven och missade favoritprogrammet 30 grader i solen. Fortsatte att sova i min egen säng och vaknade klockan fem i morse. Just nu strålar morgonsolen på vita glittrande vidder och termometern stiger för varje minut. Fåglarna kvittrar högt och ljudligt. Verkar bli en superfin dag. Äntligen! Idag ska några stolar och ett litet bord plockas fram från växthuset där det vinterförvarats. Ett steg närmare sommaren - mitt paradis.
Dagens plan innehåller inga kraftansträngningar och det passar bra då huvudvärken fortfarande plågar mig. Igår ringde diabetessköterskan och meddelade att jag ska få ett nytt nattinsulin för att undvika blodsockerdipp nattetid. Hoppas verkligen att det fungerar för det är jobbiga stunder när blodsockret dippar farligt nära koma. En ständig oro. 
Till helgen väntar trevligheter med vänner och innan dess behöver jag gå igenom min garderob och förhoppningsvis göra något passande fynd att ha på sig. De mörka vinterkläderna hamnar i en garderob och de ljusa och färggranna i en annan. Vissa plagg hamnar resolut i en svart plastsäck. 
 
Nä nu ska jag klä mig och ta ut katterna i morgonsolens underbart strålande sken.