Fredag igen

Nu blommar daggrosen.
 
Så fint väder även idag med lite svalkande vindar. Min rikliga gräsmattegödsling lär hålla mig i trim denna sommar. Kört ett race även idag. Försökte mig på ogräsrensning men knott och mygg åtrår verkligen mitt kött och blod. Bakade istället en morotskaka i långpanna men den ska förpassas direkt till soporna eftersom jag fick en klump bakpulver i munnen när jag provsmakade. Blä så vedervärdig smak. Vispade tydlingen inte tillräckligt bra. Ja ja även solen har fläckar.
 
 För mig blir det bara fil och havregryn under juli månad. Oförutsedda utgifter har orsakat ett rejält slukhål på mitt konto. Så trist. När räkningarna var betalda hade jag 242 kronor kvar av pensionen. Bara 18 dagar kvar till nästa pension. Blir så besviken och frustrerad varenda gång pensionen landar på kontot. Det känns som att jag blivit lurad att jobba, utbilda mig och slita ut kroppen och mitt liv för i princip ingenting. 
Hade besök av en dam, dryga tio år äldre än jag, och hon har flera tusen mer i pension än vad jag har trots att hon gick i pension vid 58 och har jobbat deltid under många år i ett låglöneyrke. Hon har inte haft något privat sparande så det är bara den allmänna och tjänstepensionen. Jag säger bara, stackars nästa generation som ska ta hand om alla oss med usligt låga pensioner. Lär bli forna tiders åldringsförvaring med tolv sängar i varje rum plus robotövervakning.