Varmgrader!

Vaknade till  +1°C. Jippi! Gick ut och skyfflade bort blötsnön som fallit under natten. Strax efteråt kom traktorn, lyxet i min tillvaro, och tog bort plogvallen vid vägen.
Esko kom förbi på kaffe och fick samtidigt montera en ny bagageluckehållare i min bil. Skönt att slippa få en tung lucka i skallen varje gång bagaget behöver användas.
Vädret var som skrivet jätteskönt så vi drog iväg på en biltur österut. Ingen av oss hade något ärende men ändå kom det hem lite småsaker bland annat finska prioger och två lampor av porslin från Ikea som reades för 35 kronor. Jättefint sken. Har varit sugen på att köpa dem tidigare men nu slog jag till. Lamporna kan även hängas på väggen. 
 
Har också tittat igenom mina garderober och konstaterat att jag har ett och annat som kan läggas ut till försäljning. Igår lade jag ut en tavla av Ulrica Hydman Vallien och den for direkt och idag en spetskavaj från Cream och den for också direkt. Det blir inga stora pengar men är jätteglad över varje slant som trillar in.