Söndagmorron

Nu när ljuset återvänt och fyllt på D-vitamindepåerna är jag på G med allt möjligt och helst allt på samma gång. Får verkligen hålla foten på bromsen så att påbörjade saker blir klara innan nya projekt påbörjas.
 
Är lycklig över att vakna supertidigt precis när solen går upp. I morse 05.33 enligt Smhi. Som jag skrivit så månger förr så är det den totala stillheten i kombination med morgonsol och ljuvligt fågelkvitter som funkar som en lycksalighetsdrog för både kropp och själ. I morse har jag promenerat med katterna på skaren som är stenhård efter nattens kallgrader. 
 
Igårkväll var det kalasdags hos en av vännerna. Som alltid avslappnat och trevligt plus god smörgåstårta och gott vin därtill. Sommarens eskapader planerades och den här gången hoppar vi över Allsång på Skansen och väljer Prideparaden istället. Lite svårt att toppa fjolårets insats på Allsången. Hehe ja ja vi har beställt färgglatt virkgarn som ska bli hattar .. ser framför mig hur samma mönster kan resultera i fyra väldigt olika kreationer. Spännande.