Bradag

Precis som de flesta andra dagar så har den här dagen varit både givande och bra. Dagen började hastigt då dottern knackade på dörren medan jag fortfarande befann mig hos John Blund. Efter kaffe och lite surr så styrde vi kosan mot en plantskola för att se om de fått hem päronäppelträd. Tyvärr var alla träd och buskar trångt instuvade i ett garage på grund av kylan så hem med oss kom istället några färggranna pelargonior och två rikgivande tomatplantor.
 
I kväll smattrar regnet på taket och i gästrummet sussar två barnbarn. Fem av mina barnbarn har varit här idag så jag klagar inte. I morgon ska vi åka och köpa många säckar jord till utekrukorna. Jag brukar börja i god tid med det tunga att fylla jord i krukorna och sedan plantera när frostnätterna är över.
 
Idag monterade jag upp en av de nya kökslamporna och det var minsann ingen enkel match. Den hängdes inte upp på vanligt sätt utan en metallplatta skulle först skruvas fast i taket plus en massa annat pill. Oj orden som kom ut ur min mun osade och det var nära att lampan åkte ut i soptunnan, men till sist fick jag dit den och en jädrans tur för lampan var att den fungerade.