Äntligen!

I går var en sådan där dag som man bara går och längtar efter. Regnmolnen skingrades i mitt huvud och bilen var äntligen på verkstaden så att jag återigen kan bli fri som en fågel och dra iväg dit näsan pekar. Men mesta längtan var efter komboresan shopping och mat tillsammans med vännerna Lillemor, Maria och Anna-Carin. Matpresenten avnjöts på Cg:s, kantarelltoast, pepparstek och creme Brulé med hallonsorbet. Supergott!I
 
Provade också glasögonbågar vilket är ruskigt svårt då man inte ser sig själv utan styrkeglasen. Maria tog fotot nedan på den båge som kändes skönast. Jag har läst på nätet om vilka modeller som passar olika ansiktsformat och jag tror att den här bågen passar in på råden för min ansiktsform. Modet föreskriver kraftiga och färgglada bågar men det känns inte rätt för min del. Helst hade jag velat ha en båge i mildare färg eller silver men hittade ingen sådan. 
Mitt hår är i bedrövligt skick. Köpte hårdiadem och färg i ett försök att stå ut till dess att längden tillåter svans eller knut. Mitt hår växer som ogräs och med kort hår krävs åtminstone sex klippningar per år vilket betyder minst 2.500 kronor plus färg. Gör hellre något roligt för de pengarna.