Tisdagsutflykt

Idag var också en riktigt bra dag. Blev väckt av två underbara flickor som satte sig på min sängkant. En stor och en liten. Frukost var framdukad och jag åt med god aptit utan att ha druckit morgonkaffe först. Det är nog första gången det har hänt på de sista 40 åren. Därefter åkte vi iväg österut för att köpa Kuomaskor till lillgumman storlek 23. Här på orten kostar skon 699 kronor och i varuhuset på gränsen kostar likadana knappt 350. Det blev telefonsamtal till vänner med småbarn som precis lärt sig gå så vi kom hem med fyra eller fem par i miniformat. 
 
Himlen var blå och solen gassade ovanför horisonten. Helt ljuvligt att ljuset ökar mer och mer för var dag som går. Lillgumman sussade gott i bilbarnstolen.
 
 
Kvällen spenderades i biosalong och filmen om En man som heter Ove. Mycket sevärd. Avslutade med middag på restaurang tillsammans med två vänner som hade rabattkuponger så det blev billigt dessutom.
 
I kväll är husets alla sängar upptagna av mina käraste och det känns bara bäst. Ute blåser det men inomhus är det varmt och skönt.