Sallad och pengar i en salig blandning

Högsommarväder igen efter några regntunga, men dock välbehövliga, dagar. Maskrosodlingen frodas i rasande takt så idag tog jag helt sonika och körde gräsklipparen över eländet trots att gräset egentligen klarar sig några dagar till innan det är återigen är dags. Naturligtvis används uppsamlaren. 
 
Besökte diabetssköterskan i morse. Långsockerapparaten visade inga roliga siffror. Måste äta mer mat och färre bullar. Idag blev det nyttig lunch bestående av sex sorters egenodlad sallad, fetaost och rökt oxkött med pepparrot. Älskar pepparrotsvisp till rökta pålägg. Roligt var att vågen visade på nedgång. Jippi!
 
Egentligen borde jag börja städa inomhus för här ser ut som en rövarkula. Beslutat att vänta till dess att värsta pollentiden är över. I morse var hela världen här utanför täckt att gyllengult tallpollen så jag är glad över att fönstren ännu är oputsade.
 
Dagen började i glad ton då jag hade drömt att besked kommit att jag får 3500 kronor i bostadsstillägg per månad och retroaktivt från och med februari. Nu hoppas jag på att sanndrömmar existerar. Livet skulle bli betydigt enklare om det fanns tillräckligt med pengar till det nödvändigaste som till exempel medicinerna. För min del är inte pengar detsamma som lycka eftersom jag inte behöver köpa mig lycka. Mina lyckor finns i familj och vänner och är alldeles gratis.