Åter till lugna vardagen

I mitten av förra veckan åkte dottern och jag till Umeå för att hälsa på barnbarn och klappa lilla magen där barnbarnsbarnet växer till sig innnan det är dags att titta ut lagom till juletid.
Min lilla bil var fullproppad med saker bland annat en gungstol och några kartonger babykläder och mjukisdjur.
Vi åkte tidigt på morgonen och tanken var att köra i dagsljus men det första som hände var ett verkstadsbesök eftersom vi tappade ljuddämparen. Därefter några shopping- och matstopp så vi var framme först halv sex på kvällen. Som vi skrattade när barnbarnen ringde och undrade var vi höll hus! Fantasin hade inga gränser och skrattårarna sprutade.
 
Väl hemma igen efter några intensiva dagar var det dags för goda vänners bröllop. Hämtade brudbukett och målade brudens naglar silvrigt vita och sedan iväg till smink och fotografering. Riggade filmkamera framme vid altaret så hela vigselakten finns förevigad. De var så fina och strålade av lycka. Och jag grät några glädjetårar när de lyckligt leende kom längs altargången. 
Efter en liten bröllopsfest var det dags att vara farmor i några timmar medan sonen med fru var på fest. Det blev barnvakt i liggläge men vi hade kul ändå.