Sommarresan

I måndags åkte vi fyra damer iväg mot huvudstaden med tunga bagage och många inplanerade trevligheter. Första trevligheten började med att vi blev hembjudna till "våran" taxichaufför och hans vän.
En bland flera höjdpunkter var Allsången där vi tillbringade hela dagen. Vad andra människor tycker spelar inte mig någon roll men själv tyckte jag och mina kompanjoner att det var kul att få sjunga och synas i rutan. Hemkommen har jag lyssnat på svtplay och är nöjd med att min insats inte lät alltför falsk. Egentligen strålande bra med tanke på betyget B? som jag fick i första klass, vilket innebär med tvekan godkänd. Det djävla betyget talade om för mig att jag inte kunde sjunga och helst skulle hålla tyst. Herr skolministerpajasen vi har nu kan stoppa upp en sur gurka i röven när han förespråkar tidiga betyg.
 
 
 
 
Solen brände helvetiskt het hela dagen och det behövdes både hatt och paraply som skydd plus massor av vätska av olika slag. 
Nåja hettan är nog att föredra jämfört med fjolårets regnande då vi såg ut så här i direktsändningen .....
 
 
Vi damer trängde som vanligt ihop oss i personalklubbens lilla etta som var närmast bastuvarm men vi fixade med vidöppna fönster och tre fläktar plus minimalt med kläder oftast enbart iförda trosor. 
 
 
 
Svalkande Mojito.
 
 
Godaste maten intogs på Grill där vi satt i egen tågkupé á la orientexpressen lyx. Här en bild på lamm Asado som var otroligt gott.