Vårvindar friska

Ägnat dagen åt att ställa i ordning våran garageloppis. Packat upp, vikt och prissatt. Den här gången har vi verkligen satt låga priser bara för att bli av med det vi själva inte längre behöver. I kväll kom en mamma och en pappa och handlade massor av jeans, blusar och tröjor för en ringa slant. De här föräldrarna berättade att de köper det mesta på second hand för att slippa klä sitt barn i giftiga kläder. Kloka föräldrar! 
 
Vårvindarna har friskat i rejält idag men jag har ändå försökt kratta där snön försvunnit. Tror inte att jag någonsin varit med om att snön är nästan helt borta från tomten så här tidigt. Tack och lov krattade jag jätteordentligt i höstas med god hjälp av mina snälla åldriga grannar så det är mest grenar, kottar och barr plus lite nyårsraketer, varifrån de nu kom för jag har inte skjutit några. 
 
Blomplantorna spirar så sakteliga ute i garagesvalkan och verkar buska till sig istället för att dra iväg på höjden. Håller tummarna för att det fortsätter i den stilen tills det är dags för uteplantering. Längtar!