Gnäll gnäll

 
 
Nå, int är det nå mycket bättre i dag. Det är en pina att röra sig, och nätterna är inte heller nåt att skryta med. Ont ont ont så in i helv.... Misstänker att orsaken kan vara en medicin som kan ge värk i benen, eller också har jag det i generna. Den här värken är en gammal följeslagare fast just nu är den mer besvärande än vanligt och naturligtvis är det precis när det är massor att stå i både ute och inne.
Men livet går vidare och jag med det så idag infriade jag ett förhastat löfte om att komma med bil och släp för att tömma ett garage åt mina uppdragsgivare. Det gick trots allt utan att få hjärtstopp och det är skönt att ha kunnat hjälpa dem att bli av med skräpet. Personalen på soptippen var dessutom otroligt hjälpsamma.
Dottern och jag har tillbringat en stor del av dagen i våran ateljé och det är jättemysigt och det vi gör blir verkligen fint så nu får man hoppas att presumtiva kunder tycker detsamma. Timpenningen blir väl inget att skryta med men vi får vara kreativa och har det verkligen glatt och mysigt. Idag vid lunchtid medan dottern åkte och hämtade sin gubbe skyndade jag att göra några potatispaltar. Aj aj så gott det var.