Egentligen ganska pigg förutom ...

 
Svullen ansiktshalva, stramar rejält, blå och öm, ja så ser jag ut idag efter tandoperationen igår. Däremot är värken inte så farlig som jag hade förväntat mig.  Skönt i alla fall att ha gjort bort eländet. 
I morse ringde sköterskan från ortopeden och erbjöd mig operationstid för höftprotes. Hjälp! Det blir inom en månad förutsatt att det inte blir någon inflammation efter tandoperationen. En höftprotes kan inte förgöra bakterier som transporteras runt i blodet på det sätt en normal höftled kan göra. 
Just nu känns det inte kul att visa sig bland folk. Inbillar mig att det börjar ryktas om misshandel. Var dock tvungen att lämna bilen på verkstaden och överlämna nycklarna. För säkerhets skull informerade jag verkstadskillen om att jag inte är misshandlad även om det ser ut så.
Ja ja har egentligen inget spännande att skriva om eftersom min hjärna är upptagen med sjukerier även om jag absolut inte känner mig sjuk. Bara lite jobbigt just nu tills munnen har läkt, stygnen förintats och svullnaden gått ner.