Brrrrr

Känner mig lite missmodig, kanske mest på grund av kylan, men också för att den här dagen har gått i trötthetens tecken. Är så sugen på att göra massor av saker men kroppen orkar inte riktigt med ännu. Det mesta blir besvärligt när man använder två kryckor som mest är i vägen och går man utan kryckor kommer värk som ett brev på posten. Frustrerande.
 
Har för första gången i mitt liv beställt de stora julklapparna per postorder och inser fördelarna till fullo. Ofta lite billigare och paketet finns att hämta inom någon dag på mataffären.
Hade planerat att köpa sänglinne från holländska PipStudio till alla mina sju barnbarn men det blev lite väl kostsamt då varje set kostar närmare 900 kronor. Nu blir det något annat som de kanske uppskattar ännu mer och dessutom passar bättre ihop med min låga pension. 
 
Dagens goda gärning innefattar köp av solrosfrön och påfyllning i fågelmatarna. Älskar att ha småfåglarna utanför fönstren. Nu när det är så pass kallt som -15 grader behöver de äta mest hela tiden för att klara livhanken. Den här gynnaren är daglig besökare men den hör verkligen inte till favoriterna. Är rädd att den ska börja hacka hål i mitt hus. För något år sedan var det en som började hacka i brotaket som var murket i kanten men då stod jag och passade på den och kastade en sko på den så att den drog och inte vågade komma tillbaka.