Underbart väder varar länge ... hoppas jag

 
Idag är det ännu en strålande försommardag med friska sydliga vindar. Bilen är på verkstaden för att byta stötdämpare och någon inställning så att däcken inte nöts ojämt, vilket redan har skett. Verkar inte bättre än att jag måste lägga på de dubbfria vinterdäcken igen och istället nöta på dem. Inte kul om farbror polisen stoppar mig och börjar skriva siffror med många nollor. 
 
Försökte mig på att jobba utomhus på solsidan där jag har en plan för att utrota Slide, en växt som sprider sig ohejdat och är nästan omöjlig att utrota. Förra sommaren tittade den till och med upp mellan altanspringorna. I höstas fyllde jag två släp med rötter, en del grova som handleden. Nu är jorden täckt med dagstidningar och markduk och i morgon ska jag hälla ut några säckar täckbark på eländet. Om några år hoppas jag stå som segrare i denna segslitna kamp.
 
Efter en tids funderande har jag äntligen kommit mig för att lägga ut några klädesplagg på Tradera och även fått dem sålda till ungefär halva inköpspriset.