Hemma igen

 
Nog var det skönt att somna och vakna hemma i min egen säng med katterna intill men samtidigt saknar jag det mysiga och avslappnade umgänget med vännerna i den pyttelilla men mysiga stockholmslägenheten. Vi har verkligen haft roliga dagar tillsammans med mycket skratt och upplevelser av alla de slag. De här resorna är riktiga guldkanter i tillvaron. 
Våran gode vän taxichaffisen Niklas har som alltid transporterat oss till och från flygplatsen. Denna gång i direktionsvagnen. Höften har funkat helt perfekt och klarat storstadens naturliga träningspass riktigt bra. Underbart!
 
Med åren har tiden vi lagt på shopping minskat radikalt och istället unnar vi oss mer upplevelser och mysiga pauser däremellan. Golden Hits var bra förutom huvudrätten i trerättersmenyn. ABBA the museum var en positiv upplevelse där vi fick sjunga, dansa och spela in där vi själva sjöng med storheterna. Skansens julmarknad var också en mysig upplevelse kylan till trots, men den här gången var vi välklädda och slapp frysa. Nästa resa blir i sommarväder och då väntar bland annat skärgårdsupplevelser och som alltid gastronomiska upplevelser.
 
På väg hem fick jag ett glädjande besked från ett av mina barnbarn. Är så glad och stolt över prestationen. Är också glad för att min syster äntligen bestämt sig för att bli pensionär och i dag är hennes första lediga dag, 
 
I morse vaknade jag till rikligt snöfall av den blötare sorten. Nu är den bortskottad och av bara farten lyckades jag även forsla bort några betongplattor som ligger i vägen för traktorn som lär behövas när snöhögarna blir för höga. Livet är riktigt gott just nu. Håller tummarna för att det fortsätter i den stilen en lååååång tid framöver.