Ett problem fattigare

Nu är pärlan såld och jag ett problem fattigare. Naturligtvis rök den rejält och spred otäck oljelukt när köparen trampade på gasen så jag fick gott släppa den för i princip skrotningsvärdet. Köparen sysslar med att repa gammalbilar så han lär så småningom kunna sälja den för de tusenlappar jag hade hoppats få. Den enes död den andres bröd....
En sak är säker och det är att jag är en usel försäljerska.
 
Gårdagen ägnades åt tvättstugan tillika grovingången vars väggar nu är grundade med vit färg. Genast kändes rummet större och taket högre vilket verkligen uppskattas. Ännu ett problem fattigare. I dag fortsätter jag med nästa varv och hoppas att två varv räcker för att täcka den gamla nougatbruna färgen. Min tanke om att göra om bastun till tvättstuga får jag hålla vilande tills vidare eftersom tvättmaskinen är bredare än dörröppningen till bastun. Visst går det att ta bort dörren med karm och allt men det kostar pengar så det får bero tills vidare. Det finns annat som har högre prioritet till exempel badrumsväggarna som ger mig ångest varendaste dag.
 
Solen skiner på en klarblå himmel och enligt väderleksrapporterna lär värmen snart komma och det behövs sannerligen med tanke på all snö som ska hinna smälta bort innan midsommar.