Survädersdag

Ruggigt värre och det känns minsann i kroppen. Under förmiddagen var vi ute och fixade förstärkningsram till växthuset och då hände något som fortfarande gör ont i ben och höft. Aj aj aj vad jag är less på att ha ont och halta som den värsta krympling i tid och otid. Snart blir det storsprutan rakt in i höften fast jag darrar av skräck när jag tänker på hur ont det ska göra. 
För övrigt händer inte så mycket mer än att jag planerar för vad som ska göras innan vinterkylan slår till. Funderar på att boka bord på loppis och försöka sälja saker som jag inte har användning för. Bara i köksskåpen finns prylar som inte har kommit till användning på flera år. Numera räcker det med en stor form och en stor skål och resten i mindre format för en eller två personer. Och egentligen borde jag bo i ett mindre hus. Drömmen är ett superfunktionellt litet enplanshus, hyfsat centralt med vattenutsikt. Det lär stanna vid en dröm eftersom det huset lär kosta betydligt mer än jag någonsin kan få för det jag har nu.
Har insett att fönstermålningsprojektet inte går att slutföra i höst och att jag får ta resterande fönster till våren när det är torrt och fint igen.