Kallt och bistert

Idag är det bistert mulet och kallt som attan. Har varit ute med katterna, var för sig, och kylan kröp snabbt in i vinterskorna och vantarna. Usch och fy så  trist! 
 
I morgon är det skrivarkurs igen och den här gången ska vi skriva ett kapitel var utifrån ett karaktärsschema som vi gjorde tillsammans vid förra kurstillfället. Det handlar om en juste kille med en stor hemlighet. Han gillar nämligen likt Tomas Di Leva att klä sig i klänning. Jag ser verkligen fram emot att höra berättelserna som de andra har skapat. 
 
Tapetseringsbestyren går sakteliga framåt men jag är nöjd med att äntligen ha kommit igång. Tid har jag ju numera och allt är bra bara jag kommer bort från kylskåpsdörren. Jag har varit lite bekymrad över tapetvalet men efter tips från dottern ser jag möjligheter där jag får användning av sådant jag redan har i förrådet. Tapeten är ljust grå och tanken är att inreda med färgerna vitt, svart och dämpat orange i olika nyanser. Tror att det kommer att bli ett varmt och ombonat gästrum som står öppet för mina nära och kära.