Punkt för punkt

Vaknade tidigt och gick direkt efter morgonkaffet lös på måleriet som väntade. Nu är kaklet ovanför diskbänken bländande vitt och även fläkten och bänkbelysningen fick en välbehövlig makeover. Nu är det bara resten kvar ... när en sak blir fräsch lyser allt annat ännu mer ofräscht. Money, money kom till mitt konto så att jag kan renovera det nödvändigaste på absolut billigaste sätt. Amen.
Köksfönstren är putsade på alla fyra sidor och gardintyget som legat till sig i garderoben i minst tre år ligger redo för sömnad.
Idag hämtade jag två barnbarnsflickor och väl hemma laddade vi med smarriga wienerbröd från Lyktan innan vi gick ut beväpnade med vasstandade sågar. En av tjejerna, 10 år, sågade av hjärtans lust tills kinderna glödde och svetten lackade. Hon fällde av egen kraft de rönnstammar som behövde gallras bort. Jag är imponerad.
Det är många punkter på min att göralista så det gäller att ligga i en tid framöver. Tyvärr en hel del målarjobb och jag gillar inte att måla. Alldeles för lätt att det blir kladd överallt.