Äntligen!

Igår eftermiddag kom den äntligen, den kära solen, som med sina värmande strålar smälter snö och is och smeker bleka människokinder. Puuust! Den senaste tiden har varit tuff och lördagens snöfall var droppen som nästan fick mig att promenera rakt in i en djup depression. Istället tog jag våren i egna händer och startade snöslungan som hade några bensindroppar kvar i tanken så nu är tomten så gott som snöfri.
Idag har sommarplantorna varit ut på en första sväng i dagsljuset. Tycker att de vekaste redan har rätat på sig. Önskar att växthuset var intakt, men det är det inte ännu. Vi har en del jobb med att återställa det höstvindarna ställde till med.
Det är massor att fixa den här årstiden, jobbigt men samtidigt kul och livsgivande. Det blir ett hattande mellan innejobb och utejobb, och jag stortrivs. Eftersom jag är van att fixa och besluta är jag tyvärr inte den mest lyhörda för andras förslag. Åtskilliga gånger har jag fått erfara att andra faktiskt kan ha riktigt bra förslag. En väldans nyttig erfarenhet. Ibland behövs det fler än två händer och det mesta är roligare att göra tillsammans med någon. Delad glädje är dubbel glädje.