Shoppingpresent levererad

Alexandra fick en shoppingresa i present av mig när hon fyllde nio för en vecka sedan och i morse åkte iväg mot storstan. Vi började med skoaffärer och hittade det vi sökte. Därefter gofika på Olssons innan vi kollade  klädaffärerna. Hon sågade vänligt men bestämt de flesta av mina förslag. I en affär fastnade hon för en volangkjol som jag verkligen tyckte var svårkombinerad, men jag sa ingenting. I provhytten konstaterade hon själv att den var snygg men svår att kombinera tilll annat. Pust! Sedan var det dags för en tröja i en speciell modell som hon gillade men upplyste mig om att den skulle hon aldrig få köpa för mamma. Den tröjan var perfekt så den köpte vi och en hel del annat också.
Jag retade mig på att alla jeans är supersmala nertill så det måste till våld för att dra dem över foten. Till och med de extravida byxorna var lika smala. Konstigt och helt sjukt barnmode.
Vi avslutade med hamburgare enligt den lilla damens önskan och körde hemåt på härligt isfri E4 med solen i nacken. Den blomstertid nu nalkas ...
Gårkvällens knytkalas med mina gamla arbetskamrater på Kulturskolan var trevlig och bjöd på massor av gott att äta. Alltså, att alla helt osynkat fixar något är suveränt och glatt överraskande. Allt blir olika, och det blir så himla mycket och så himla gott.