Gör i ordning idet inför vintern

 
Änntligen har jag hittat enn passande matta ↑↑↑ till mitt mattlösa vardagsrum. Bilden här ovan är kopierad från Ikeakatalogen och är alltså inte från mitt vardagsrum där jag för närvarande har en vitklädd soffa, men som snart får på sig det svarta vinteröverdraget. Tyvärr tror nog mina små fyrfota älsklingar att det är en klösmatta så det blir spännande att se om den håller för lite klös.
Hem kom även en ny höjbar kontorsstol med perfekt stöd i ryggen och helt plan sits. Den är billig och inte speciellt estetiskt tilltalande men ergonomiskt är den förhoppningsvis perfekt. Naturligtvis finns det stolar som är både snygga och sköna men då passar inte priset min ekonomi. 
Lampor är också en bristvara i detta hus men jag hittade ingen som föll mig i smaken. På initiativ av kreativa dottern föreslog hon att jag tillverkar en glob av några av alla virkade smådukar som finns i mina gömmor. Funderar på saken. Gjorde en duklampasökning på nätet och hittade de här fina lamporna. Det som behövs är en badboll och tapetklister.