Sommarupplevelse

Hemkommen och lätt uppvilad efter fyra härliga dagar i huvudstaden tillsammans med goa vänner. Traditionsenligt anlitade vi "våran" trevlige taxichaufför Niklas som alltid kör oss från och till Arlanda. Bara det är en trevlig början. Vi har skrattat och njutit av alla möjliga upplevelser. I tisdags satt vi 10 timar på Allsång på Skansen och fick njuta av Eldkvarn, Darin, Linnea Henriksson och flera andra artister. Det åskade och regnade men vi var välförsedda med värmande attiraljer av olika slag så det var inga problem och stämningen var på topp.
 
 
Shoppingrundorna har fått mindre plats den här gången till förmån för andra upplevelser till exempel god mat i mysiga miljöer. Vi var bland annat på thairestaurangen Kohpangan på söder som förutom god mat är som att stiga in i ett miniatyrthailand. 
 
 
Ett av  nöjen är att sitta på utekaféer och titta på folk som passerar medan man dricker ett gott kaffe eller som här där Anna-Karin njuter av svalkande roseévin.
 
 
Helt klart är att när det är rea i huvudstaden så är det rejält nedsatta priser vilket passade min ekonomi perfekt. Hårfrissan är också närmare tvåhundra kronor billigare där än här så nästa gång vi åker blir det helrenovering av tanten.