Sjukhusbesök och lite annat

Har idag varit till Sunderbyns sjukhus för ögonbottensfotografering. Tror och hoppas att undersökningen inte visar några förändringar. Hade dottern med som privatchaufför eftersom man blir väldigt ljuskänslig när pupillerna är vidgade på kemisk väg. Har visserligen ibland kört hem själv iförd mörka solglasögon, men det är jobbigt och onödigt med tanke på riskerna för medtrafikanterna.

Vi stannade till på en stor leksaksaffär eftersom näst yngsta barnbarnet följde med och så avslutade vi på Dollarstore. Inhandlade bara bakplåtspapper, muffinsformar och blockljus.
OCH julsakerna var framplockade ..... kan bara konstatera att jag längtar till första advent som infaller om sju veckor. Nu känns det alltmer akut att det behövs ljus, färg och doft för att orka överleva det långa mörkret.

Egentligen har det inte hänt någonting annat idag. Det är mörkt, kallt och trist och jag är supersugen på något gott. Helst sliskigt som bara den. Kylskåpet är tomt och i frysen finns inte heller något av den varan.