Ett nytt vardagsrum

Vädrets makter har verkligen bjudit till de senaste dagarna och låtit oss njuta av riktigt härligt sommarväder. Jag har suttit ute på altanen med "främmande" och njutit av min nyfriserade tomt. Tog också en biltur ut på "landet" till Lillemor och fortsatte njutandet ute på hennes altan.
Hos Lillemor är nytt kök på ingående och det triggade igång inspirationen även hos mig och när jag kom hem satte jag planen i verket. Den här gången fick möblerna i vardagsrummet byta plats och det kanske var på tiden för de har stått där de stått i dryga tio år. Mitt vardagsrum är lindrigt sagt svårmöblerat. Jag är väl si så där nöjd med resultatet och katterna som jag stängde in i toan under själva flyttoperationen var lindrigt sagt förvirrade när de släpptes ut på sin första inspektionsrunda.



Det nosades, tittades och jamades medan de grundligt undersökta varenda möbel och vrå. Undrar hur katter tänker. Bildens placering av gungstol och skönfåtölj är tillfällig till dess att jag hittar en bättre lösning. Den blommiga tapeten .. ja den är resultatet av ett tillfälligt skov av övermod och ska förhoppningsvis döljas av något neutralt sandfärgat inom kort.

I morgon väntar jobbet så det är nog dags att studsa iväg mot duschen innan det är dags för korsordet.