Lite fix och sånt



Bra att regnet väntade till kvällskvisten för jag hann skrapa av de värsta färgflagorna från garagedörrarna och olja in träet innan de första dropparna kom. Egentligen är garagedörrarna så illa medfarna efter 36 år i ur och skur så jag borde skaffa nya, men av ekonomiska skäl nöjer mig med en kosmetisk övertäckning för att inte störas av eländet alltför mycket. Vem vet, trisslottevinsten kanske hamnar här. Det började med 50 kronor så jag hoppas på en markant ökning.
Under allför många år har jag slagit in spikar som krupit ut ur sparkplåten längst ner på dörrarna men idag föll jag på knä med skruvar och skruvdragare i beredskap. Fort var spikeländet utbytt mot långa skruvar. Förstår inte varför jag väntat med detta så länge. Kanske för att mina knän inte värker så ofta numera. Att jag sedan råkade skruva ihop dörrarna så de inte gick att öppna är en annan sak som åtgärdades direkt.

I kväll har jag och unge herrn hälsat på hos sonen med familj. Där hostades det så våldsamt så det ska nog till ett under för att vi ska klara oss från eländet.
Nu väntar en kväll i soffan framför teven. Kanske ser jag duellen mellan Mona och ulven i fårakläder.
Röd röd röd är mössan på mitt huvud, röd röd röd är färgen som jag bär. Allt som är rött tycker jag är vackert tra la la la la ..