Underbar helg



Oktober kunde inte ha inletts bättre än vädret som bjöds oss i fredags och igår. Helt underbart. I morse var det hyfsat men på eftermiddagen blev det alldeles för mycket kallblåst trots att termometern visade +11 grader.
I fredags fick jag gjort en del utomhusjobb medan kissen fick sin dagliga dos utevistelse. På kvällen kom vännen med god mat och fin överraskning. Den här helgen har varit enastående bra av flera orsaker. Inget nattsudd och ordning och reda på ungdomsfronten. Halleluja!

Kloka ord:
Det är mörkast före gryningen.


I går var vi en sväng till Luleå utan att inhandla annat än mat. Idag på förmiddagen var vi ute och fixade ett avrinningsplan, eller vad man nu ska kalla det, till luftvärmepumpen. Den blev väl inte någon särdeles vacker skapelse men den funkar och det är huvudsaken.
På eftermiddagen åkte syrran, unge herrn och jag och gjorde vinterfint på våra tre gravar. Tyvärr hade någon långfingrad person tagit med sig den ena porslinsängeln som satt på våra föräldrars gravsten. Även om ängeln inte är någon dyrgrip känns det trist.

Nu är jag nybastad och mår riktigt gott. Ska bara plocka undan lite disk, hänga tvätt och vika tvätt innan det är dags att krypa ner i renbäddad säng. Znark.