Stoppad av polisen

Dagen gick i rasande fart medan jag gjorde mitt bästa för att hänga med. Hade i ett svagt ögonblick lovat musiklinjen att skapa underlag till konsertbiljetter och det var minsann inte så lätt som jag trodde. Stötte på än det ena och än det andra tekniska problemet, men till sist var de med tvekan godkända.

Åkte hem och började med dagens nyttiga middag som bestod av laxsoppa. Unge herrn åkte iväg till en kompis fast han borde ha stannat hemma och pluggat teori inför provet i morgon.

Gardenparty i Portland på fasters 70-årsdag
Syrran kom hit och vi gick igenom flera kartonger med gamla gardiner, dukar och broderat sänglinne som våran handarbetsmänniska till faster har tillverkat. Det är märkligt vilka goda minnen tyger och mönster kan väcka. Lådorna innehöll mycket stormönstrat och färgglatt 70-tal varvat med stilfullt 40-tal. Faster skulle ha fyllt 101 år i morgon om hon hade levat. För 31 år sedan, precis vid denna tidpunkt, satt jag på ett plan med henne vid min sida på väg till släktingar i USA. Det var en bra resa med många fina upplevelser, men som jag längtade hem till mina barn.

Sedan blev det dags att hämta hem unge herrn som hade bråttom till sina teoritester. Jag körde iväg i godan ro och noterade att det var polisbilar i farten. När jag hade kört en mil hade jag plötsligt en polisbil bredvid mig och jag tyckte att polisen vinkade till mig så jag vinkade tillbaka. Då slog han på blåljusen och jag insåg att han ville att jag skulle stanna. Nåja, det var inte så farligt för jag hade bara "glömt" att ta bort övningskörningsskylten i bakrutan.
I morgon hoppas jag på att få kasta skylten i soporna.

Nu väntar sängen