En fin dag



Vaknade tidigt efter bara några få timmars sömn.  Dock var jag pigg och skred till verket direkt, nämligen putsning av vardagsrumsfönstrena. Det betyder 24 sidor glas och hälften med fast spröjs. Numera tvättas rutorna enbart med vatten för att undvika ränder och mjölkiga hörn och det funkar utmärkt. Nu hänger gammelgardinerna på plats och rummet känns ombonat igen.

På eftermiddagen fick jag besök av barnbarn som hade varit och finalspelat fotboll och i kväll kom andra barnbarn som varit och inhandlat lördagsgodis. De är så fina, och allihop har en skräckblandad förtjusning för att leka med min Emil. Tyvärr råkade en övermodig liten tjej bli riven i handen så besöket slutade med gråt och ett stort plåster på en liten hand.

För övrigt är bara att konstatera att livet inte alltid går i de banor man vill, men använder man ratten till att styra så håller man sig i alla fall på vägen. Eller alldeles i närheten. Varningsmärken är just varningar. Inte för att något har hänt och inte heller är det säkert att något händer, men ...