Härlig eftermiddag

Somnade så gott i solstolen på altanen då jag kom hem från jobbet. Solen värmde och det var lugnt och stilla. Kissen låg som vanligt och spanade på ekorrarna och mr x höll på att montera in en bas i sin kompis epa. Ibland liksom ler livet mot en. Det gjorde det idag. I natt var det inte så. Då fick adrenalinpumpen gå på högvarv för att få hem unge herrn en stund efter midnatt.

Det var ganska intensivt på jobbet idag. En jobbig sak är att både mina vanliga och terminalglasögonen inte är riktigt ok längre och jag har absolut inte råd att skaffa nya förrän framåt våren. Tror att det är på grund av glasögonproblemen som jag har ont i axlar och nacke. Dagens ljusglimt på jobbet var Lillemors goda vinbärspaj. MUMS! Måste få receptet på degen.

En riktigt dålig sak som tär på min energi är att individuella programmet på gymnasiet är botten. Riktigt botten. Jag grubblar dag och natt på om, vad och hur jag ska agera för att få till det för "min" unge. Åren går och ingenting blir som det lovas från skolans sida.

Dagens chock var att upptäcka att en av grannarna höll på att göra vinter i sina rabatter. Herregud så nära kung Bore är nu! På runt en månad kanske vi har fått den första snön.

Nu väntar JB på min sängkant med sömnpulverpåsen.