Innedag

Vaknade vid niosnåret och kände direkt att det skulle bli en innedag. Ganska skönt även om jag har massor att ta tag i där ute för nu har löv fallit från hägg och björk.

Bestämde mig för att åka och hälsa på Lillemor och smaka hennes lingonbullar. Blev mottagen av tre glada och fina vovvar och bullarna smakade supergott. Åt två plus lite kex och ost. Därefter åkte jag till sonen som kollade upp bromsarna i min bil medan jag gosade med barnbarnen. Det kanske inte är så illa med bilen som jag har befarat. På tisdag ska jag köpa lite reservdelar som sonen ska montera dit.

Gårdagens middag räckte även till i dag. Göta kom hit precis lagom till efterrätten så vi delade på resterna. Nu har jag varit ute med kissen på hans dagliga tomtpromenad. Det är verkligen trist oktoberväder just nu, kallt och regnigt. Brrr och jag märker att jag är mycket mer frusen av mig numera då min kroppsvaddering krympt.



Under veckan ska jag till Luleå och äntligen köpa ett par jeans och en vinterjacka. Mycket angeläget för jag har bara ett par långbyxor och när jag tvättade dem fick jag ha ett par gamla stora mjukisbyxor på jobbet. Om jag blir riktigt generös mot mig själv och glömmer restskatten för ett ögonblick så kanske det blir ett par vinterskor också. Har sett ett par snygga liknande bilden.

Idag när jag var hos barnbarnen kom mitt xx dit med sin sambo. När jag tänker på hur sargad jag blev när han lämnade mig och hur jag känner idag så är det verkligen skillnad som dag och natt. Vi var tillsammans i tjugonio år. En hel evighet! Inte för ett enda ögonblick skulle jag vilja vända tillbaka. Det enda som är trist när man är skild är att man inte delar glädjen över barnbarnen.