Måndagkväll

Helgen har varit riktigt bra. Käraste Evelina kom hem på fredagkväll och på lördag kom Esko. Jag har hunnit med att kratta, umgås med Evelina, vara till Happis med Esko och som final äta löjromsfrukost innan mina kära åkte hem till sitt. Himmel så gott det var med löjrom och rödlök på hembakat tunnbröd. Det som blev kvar frossade jag och mr x på i går kväll framför teven. Mums.

Idag var det lite tungt. Har känt mig både frusen och måttligt inspirerad att jobba. Var tvungen att springa i trapporna på jobbet för att få upp lite värme i kroppen. Hade mycket hellre varit hemma och småpysslat, kört allt skräp till tippen och börjat med förrådsrensningen. Är lite orolig för att trädgårdsavfallet frusit fast på släpet ...

I morse var det tio grader minus. Brrr och det känns gruvensamt att veta att solen snart inte når den här delen av klotet på många långa mörka veckor. Under flera år har jag surrat om en dagsljuslampa och nu återstår att se om det finns utrymme i min budget. Förmodligen inte.

Evelina kom hem med en hel Ikeakasse kläder till mig och det mesta passade perfekt, visserligen ungdomligt stuk på det mesta men vad tusan man är ju inte äldre än man gör sig.

Nu ska jag lägga mig och smälta äppelpajen som jag åt nyss.