Sjukhusvisit och annat

Det har varit en hyfsat kul dag idag. Chefens persofestförberedelser smittar av sig lite på mig också. Idag fick jag ett delikat uppdrag, nämligen att fixa en westernfilm som ska snurra som stämningshöjare i baren. Herregud! jag har väl inte sett en western sedan bröderna Cartwrigths på 60-talet. Sagt och gjort började jag ringa runt till här på orten. Det fanns en enda och det var tyvärr inte någon av de gamla klassikerna. Kollade också vad som fanns i storstan åtta mil bort men det var lika andefattigt där. Köpte i alla fall den som fanns och hur som helst är det väl ingen som sitter och kollar en hel film en kväll när det ska hända massor av saker.

Efter jobbet åkte jag direkt till Sunderby sjukhus och hälsade på vännen. Han mådde efter omständigheterna väl och blir bättre för var dag. Nu hoppas jag att han förflyttas lite närmare så att man kan hälsa på varje dag.

Före sjukhusvisten hann jag med en shoppingsväng på stan. Hittade det jag sökte så nu är klädseln för i morgonkväll fixad. Klänningen från utklädningsförrådet på jobbet är superfin. Hoppas bara att dragkedjan pallar trycket. Precis den lila färg jag älskar. Köpte en boléro att ha utanpå så att mina fula armar inte ska synas. Egentligen borde jag sätta färg i håret, men jag orkar inte börja med det också. Det ska bli kul med fest. Det är länge sedan sist.

Under hemvägen fick jag ett telefonsamtal som berättade att en halvbror till två av mina barnbarn är allvarligt sjuk. Det känns väldigt ledsamt och jag hoppas innerligt att han tillfrisknar. Livet är inte rättvist. Jag känner inte den här lille gossen, men det är lika ledsamt vem det än drabbar. Barn ska inte bli allvarligt sjuka.