En vanlig måndag




Det har varit en riktigt skön dag i dag. På lunchen hann mr x och jag med kompostskräp till tippen. Min jobbarlust är ganska liten just nu. Tankarna är runt allt som behöver göras här hemma och annat som händer runt omkring mig.
Just nu är jag ganska förbannad på löneökningen jag fick i år. I och för sig är den inte lägre än mina assistentkollegors men jag hade hoppats på lite mer. Det gör väl i och för sig alla ...  men att bli lönesatt av högsta chefen som jag aldrig pratat med, bara träffat en enda gång på ett gruppmöte och som inte ens pratat med min närmaste chef om min arbetsinsats känns inte ok.  Dessutom är det med min närmaste chef som jag har haft medarbetar och lönesättningssamtal. Ska begära ett lönesamtal med den där människan och höra hur hon motiverar sin lönesättning. Jävlar anamma! Gud vad jag är less på alla idioter som sitter på olika poster. I den här kommun har vi genom åren lyckats samla mycket skräp på chefsposterna. Tyvärr är de flesta kvinnor.

Just nu är himlen mörkt blågrå och kvällssolen lyser så vackert i den skira grönskan utanför mitt fönster. Nyss regnade det och lär väl göra det igen om en stund. Nu ska jag gå och slå på bastun. Behöver mjuka upp mina stela leder.