Pust!

Hyfsat fint väder idag. Man får hoppas det håller i sig över midsommarhelgen, men det får gärna bli ännu bättre så att man kan vara ute, göra midsommarstång, grilla och umgås med dom man tycker om. Det hjälps inte, men jag saknar så otroligt mycket midsommarfirandet vi hade medan mamma fanns kvar bland oss.

Det var lugnt på jobbet idag. Chefen var på möte i storstan. Började med att bära ut soporna och plocka ihop efter gårdkvällens knytkalas. Därefter tog jag ett krafttag i skafferiet i persorummet. Hittade bland annat havregryn och makaroner med bäst före datum 2003 .... hm, konstigt att det inte krypit bort av egen maskin. Innan jag var klar var ytterligare en sopsäck fylld. I morgon ska jag skura ur både kyl och skafferi. Det behövs!

Efter jobbet åkte syrran och jag till plantskolan i Töre och köpte blommor till våra gravar. Naturligtvis kunde jag inte låta bli att köpa lite till mig själv också. De hade jättefina plantor. Sedan åkte vi och planterade på gravarna. Det blev fint. Hoppas nu bara att de växer och frodas. Nu är även mina egna plantor nerstoppade i jorden och min rygg blev inte glad när jag lyfte stora vattenkannan. Hoppas nu bara att det ger sig över natten.