Hemma från jobbet

Det har varit riktigt pissväder idag. Kallt och regnigt. Sitter med morgonrocken utanpå kläderna och småfryser trots att värmepumpen sprutar varmluft. Jag är fortfarande hemma från jobbet. Ryggen är inte ok ännu för att vara igång många timmar i sträck. Det blir ett ekonomiskt avbräck, men det får jag ta. Får väl dra in på helgspriten ... hehe

Idag har jag inte gjort något nyttigt mer än varit till apoteket och köpt allergimedicin och mer värktabletter. Jo, faktiskt har jag bokat en läkartid och betalat räkningar samt ringt till Vattenfall och kollat upp hur många kwh det gick under 2008 och 2007 innan jag monterade in luftvärmepumpen. Elförbrukningen hade minskat med 9000 kwh. Jag vet inte vad det innebär i pengar, men säkert en hel del. Var är dom nu? Inte på mitt konto i alla fall. Måste bli bättre på att hålla kvar slantarna.

I kväll är mr x på bio med sin morbror och mina kära små barnbarn har varit hit en kort stund efter ridningen innan de åkte hem och duschade av sig hästlukten. Nu är det bara middagsdisken som står och väntar på mig.

Kram alla kära vänner!