Gjort min plikt



Samma trista kallväder idag trots att solen visat sig mellan regnskurarna. När jag vaknade var det strålande sol och jag tog morgonkaffet med mig ut på farstubron och tänkte sitta och njuta, men det var kyliga ishavsvindar som svepte runt mina bara ben. Brrr. Det blev snabbt in och klä på sig långärmat och långbrallor.

Har även gjort min röstplikt idag. Vetetusan vad jag röstade på men färgen var i alla fall rätt. Pappa nickade nog nöjt där uppe i himlen när mitt kuvert ramlade ner i lådan.

Har varit utomhus större delen av dagen. Ansat lite torrgrenar i syrenerna. Fyllt på jord i utekrukorna. Kört trädgårdsavfall till skogen här nedanför. Kört trimmern och ansat runt huset. Känner mig nöjd.

Middagen bestod av köttfärsbiffar och pasta. Blev tvärmätt direkt. För en stund sedan tog jag en liten bit av kladdkakan som var tänkt som dessert. Den lilla biten ville inte min kropp alls ha så nu mår jag lite pyton. Operationen är en välsignelse för nu kan jag inte stoppa i mig som jag gjorde förut. Det är konstigt men jag är jättenöjd efter tre små godisar och skulle nog dö om jag stoppade i mig en hel Pollypåse som jag kunde göra före operationen.


Min kära Evve har varit förbi en stund. Skönt att ha henne på hemmaplan. Hon lovade komma och hjälpa mig måla fönster och jalusiluckor. Jag har dålig uthållighet när det gäller målarjobb. Ska försöka komma igång med det de närmaste veckorna. Just nu ser det ut fördjäkligt. Flagnat och ovårdat.

Känner mig trött i kväll och ska snart hoppa i säng. I morgon åter till jobbet efter en vecka hemma.

Natti natti!