Shopping

Gårdagens shoppingresa till Luleå  med Maria och Lillemor var lugn och skön och rolig som det alltid är när vi är på vift. Vädret var perfekt med cirka +20°C så vi slapp drabbas av värmeslag i folkvimlet. Vi började med fika som för min del var frukost. Sedan gick vi loss på klädaffärerna. Jag hittade allt jag hade planerat, dock fick jag gå ner en storlek på det mesta. Jättekul! Konstigt nog insåg jag det inte själv utan mina shoppingkompisar fick säga det. Storlek 42 är numera för stort. Det är konstigt men huvudet har tydligen inte hängt med i  förändringarna. Nu ligger två par jeans i min garderob och det är nog minst 20 år sedan sist.
Mitt jäkla vänsterknä värkte som attan och medan LIllemor gick och fixade sina naglar satt Maria och jag och njöt på ett utekafé. Dagen inne i själva Luleå avslutades på en uterestaurang med kryddiga kycklngvingar, ribs och mycket annat gotteligott. Därefter styrde vi kosan mot systemet och ica maxi på Storheden innan vi åkte hemåt trötta med glada.



Idag är vädret helt underbart. Esko och jag sitter ute på altanen och kissen ligger och spanar på ekorrar. Mr x har precis vaknat och dragit iväg med kompisar. Mitt knä är bara att kasta på tippen. Behöver en krycka, men en stav får duga så länge.
Mina allåkerbär är precis mogna och är supergoda att äta direkt solvarma och ljuvligt doftande.

Min lilla Evelina verkar ha en bra och spännande tillvaro i Jordanien och det känns skönt. Nu är det snart bara tre veckor tills hon kommer hem igen. Längtar efter henne.