Skum affär

Vaknade på gott humör efter en hel natts sömn. Planerna att röja upp i garaget gick i stöpet direkt. Mr x hade hittat en mobil på nätet och skulle prompt ha mig med till för att köpa den. Efter flera timmars "gnäll" gav jag efter och vi drog iväg med mr x vid ratten och grön övningskörningsskylt på bagageluckan. Väl framme visade det sig att försäljaren med kvinnligt sällskap inte verkade helt opåverkade. De hade orginalkartong och alla tillbehör intakt och sade sig ha köpt den på Tradera, så jag uteslöt att den var stulen. Jag skrev snabbt ett kvitto som killen fick underteckna med namn  och telefonnummer. Om nu något av dem är rätt, vill säga. Fast det stämmer med numret mr x ringde när vi skulle träffas. Nu är det bara att hoppas att allt är ok. Mr x är i alla fall nöjd med sitt fynd.

Efter köpet svängde förbi Ica Maxi på Storheden och köpte en smörgåstårta som vi tog med till lillbrorsan i Luleå. Han hade fått riktigt mysigt i sin nya lägenhet. Jag blir så sugen på nya möbler när jag ser nya och fräscha saker.

Nu är vi nyss hemkomna och jag har druckit ett glas Samarin för att dämpa den uppkörda känslan jag fick efter smörgåstårtan. Jag mår inte gott av mjölkprodukter. Borde skaffa en laktospillerburk till handväskan så att de alltid är med när de behövs.

I morgon kanske jag åker och hälsar på Lillemor. Men först ska garaget städas.

Nu väntar tevesängen. Natti natti alla kära vänner!