Brrrr ... kyla och kalla vindar

I morse tackade jag min lyckliga stjärna för att jag satt i kupévärmaren redan i går kväll. Det var nästan 20 minusgrader och isande kalla vindar. Vägarna hala och skrovliga och mr x ville så klart köra fast han med nöd och näppe var vaken.
Natten hann bli morgon innan det var lugnt i huset även denna natt. Var så trött, så trött i morse. Till viss del på grund av att jag inte kunde slita mig från avslutningen på cd-boken. Ett stort tack till Lillemor för alla bra cd-böcker hon lånat mig.
Nu när jag bara jobbar halvtid går tiden fort och det var skönt att komma hem och slänga sig på sängen. Senare på eftermiddagen var det dax för badhuset. Det kändes motigt för både mig och Maria idag, men jag är så glad att vi åkte iväg.  Idag var det lätt att simma. Det gjorde mig glad. Avslutet i varma bubbelpoolen och bastun var underbar. Efter badet åkte jag och mr x och storhandlade på Coop. Han är i nudelåldern så vi bunkrade rejält.
Kvällen har varit lugn och nu ligger min gosse i sängen. Kors i taket! Jag ser fram emot åtminstone sex timmars sömn, men först ska jag börja lyssna på en ny bok. Lär somna gott efter inledande kapitlen.