Hos Evve

Resan till Umeå gick jättebra. Mr x körde hela vägen och vi kom fram på utsatt tid. Nu sitter jag här vid köksbordet på sjätte väningen och har precis skrapat ur en skål med fyllning till smörgåstårtan. Mmmmm så gott.
Det gick riktigt bra att ta med katten på resan. Han låg stilla i sin bur och nu verkar han hemmastadd här i lägenheten. I kväll kommer vovven Aton hem. Då får vi se hur det går. Aston är kattvan, men våran Emil är inte hundvan. I värsta fall får väl våran älskling hålla till i ett stängt rum eller i buren. I natt när jag vaknade låg han på den svala marmorfönsterbrädan och spann så gott.
Utanför fönstret  är det nästan uppehåll i snöandet, men i morse var det rejält busväder.  Jag somnade tidigt i går kväll. Var så trött och avslappnad efter en härlig omhändertagande på Iksu spa. En födelsedagspresent av Evelina och Petter.

Aroma Mosaïc Massage ansiktsbehandling
Unna dig en riktig myspys behandling som ger din hud en boost av fukt. Låt oss ta hand om dig under en 60 minuters avslappnade ansiktsbehandling där Decleors  helt naturliga aromessencer används i kombination med härliga massage tekniker, akupressur samt  avslutas med varma oshibori handdukar.
I behandlingen ingår: ryggmassage, rengöring, aromapressur, aromadränage, aromatisk massage, arm- och handmassage, varma Oshibori handdukar, avslutande behandlande creme. Behandlingen anpassas efter hudtyp.


Efter massagen var vi och åt på Costas, en grekisk restaurang. Vi började med tzatziki och vitlöksbröd för att sedan hugga in på grillad fläskfile och allehanda godsaker till akompanjemang av grekisk musik. Det var jättegott, men vi åt så mycket gott bröd till förrätt så vi fick kämpa med varmrätten och den planerade desserten fick vi lämna därhän. Det sistnämnda var nästan det värsta. Att man aldrig lär sig!
I kväll blir det både smörgåstårta och marängtårta och då ska jag se till att komma i "mål".