Fågelkvitter och saftkok


Solen lyste från en klarblå himmel även idag och termometern visade på -10°C. Perfekt vinterväder. Jippi så glad jag blev.

När barnbarnen blivit hämtade av sina föräldrar plockade jag ihop leksakerna och  sedan gick jag ut och laddade min kropp med ljus. Det var otroligt så mycket fågelkvitter som hördes. Vårens små budbärare.

Det blev inte så mycket sömn för min del i natt. Lilla barnbarnet låg som ett varmt plåster tätt mot mig. Vid tretiden gick jag upp och sänkte tempen på luftvärmepumpen. Sedan sov jag en blund då och då. Men dom är så goa så en sömnlös natt är bara en droppe i havet. När de blev hämtade berättade de för sina föräldrar att farmor snarkar så mycket så dom inte kunde sova!!! Nog sov dom, det vet jag som var vaken, fast det är klart det kan väl finns någon minut då och då som jag slumrade till.

Idag har jag kokat svartvinbärssaft av bär från frysen. Hela huset doftar gott. I morgon ska jag koka lingonsaft så att jag blir av med lingonpåsarna som ligger och tar plats i frysen. I morgon ska jag också börja med LCHF mat, fast det känns märkligt att det är hälsosamt att äta mer fettrik kost. Det värsta är att utesluta alla kolhydrater. Bröd och socker är bannlyst. Det blir tufft. Jag har köpt receptboken och måste medge att det finns massor av inspirerande recept som får det att vattnas i munnen.


I morgonbitti börjar PIM-utbildningen. Jobbdatorn är på laddning och kläderna rullar runt i tvättmaskin. Nu är det bara en snabb dusch som väntar innan det är dags för sängen.
Natti natti alla kära vänner och en kram till ♥ som jobbat hela helgen.