Återhämtningsdag

Det är kors i taket för i går tog jag tjuren i hornen och åkte iväg på dans.
För många veckor sedan lovade jag min sons svärmor att hänga med på dansen. Det var väldigt lätt då.
Hela dagen i går var en vånda utan dess like. Kroppen försökte göra motstånd på alla möjliga sätt. Nåväl det blev eftermiddag och då var vi vi bjudna på middag hos sonen. När vi kom dit satt mina danskompisar i bastun. Jag hoppade ur kläderna och anslöt till sällskapet i govärmen. Sedan gick det av bara farten.
Käraste Evelina sminkade mig rejält i många lager trots mina högljudda protster om att det var för mycket. Till sist ryckte hon av mig spegeln.
Väl på dansen var mina fötter, händer och näsan iskalla av nervositet. Hips vips var jag uppbjuden och under hela kvällen satt jag bara en enda dans och det var under damernas när jag behövde vila lite. Åkte hem med brorsan och då tog jag mig knappt ur bilen. Natten har varit ett h-vete. Knäna och höften värkte som attan, men så här i efterhand kan jag väl medge att det var det värt för jag hade riktigt roligt.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än söndagsstek med gräddsås på barnbarnens önskemål, vilat, hälsat på Göta och varit en snabbis på klädrea. Det blev inga inköp på grund av mina kommande stora utgifter. Snyft!

Nu väntar en skön tevekväll.
God fortsättning alla mina vänner.