En bra dag

Vaknade halv tio, termometern visade på +20°C trots att det var mulet och regnet hängde i luften. Satt ute på altan och drack morgonkaffet medan kissen nosade på sin kompis igelkotten. Jag fattar inte hur, men helt plötsligt var jag i färd med att storstäda i toan, rensade och slängde allt möjligt som låg och skräpade i skåp och lådor. Av bara farten fortsatte jag i alla rum på nedervåningen. Nu doftar det såpa och det känns jätteskönt att ha nystädat tills Evelina kommer hem i morgonkväll.

Hur som helst har jag gått igenom mina garderober och det blev en hel IKEA-kasse med kläder som är för stora. Nu ekar det i mina garderober, men inte så länge till hoppas jag.

Mitt på dagen kom grannens son som är polis och berättade att någon slagit sönder hans bil i natt och undrade om jag sett något. Jovisst, jag vaknade av ett larm i natt men det tystnade efter en stund så jag somnade om. Det är konstigt att jag somnade om för jag brukar rusa upp och kolla så det inte är min bil som rullar iväg. Det är lite småkusligt nu när mörkret har kommit. När mr x är hemma är jag aldrig rädd, men är jag ensam låser jag ordentligt.

Jag har inte så mycket att skriva i bloggen numera. Har mest pressat fram något ointressant de senaste månaderna. Synd att jag inte rusade upp i natt,eller rättare sagt på morgonsidan, och rusade ut och kollade upp vad det var för marodör/marodörer.

Det doftar höst ute och i mitt äppelträd hänger flera fina röda äpplen. Tänkte fota dom idag men typiskt nog så var batterierna i kameran slut.