Nattgäster

Det är så himla skönt med helg och ledighet. Synd bara att de går så fort. dag känns det att hösten är i antågande. Vindarna är svala och gräset var daggvått i stort sett hela förmiddagen.
Barnbarnen kom hit i går eftermiddag och har sovit över. Igår grillade jag entrecote och gjorde potatisgratäng. Det blev supergott. Alexandra sov med mig och Viktor sov i extrasängen. Det tog några timmar innan de somnade men i gengäld sov de till nio i morse. Jag har inte sovit bra så i kväll är det lite tungt.
Vi har haft så roligt. Busat och grejat med allt möjligt från getingjakt till såpbubblor. I går kväll busfotograferade vi oss med självutlösning. Det gillade de!



När de åkt hem ville mr x ut och övningsköra så det var bara att samla ihop lite krafter och sätta sig i passagerarsätet. Vi körde till mitt barndomshem där lillbrorsan bjöd på egenhändigt bakad hallon- och jordgubbspaj med glass. Jättegott! Sedan gick jag en runda och åt hallon som växer där lite överallt. Det är så fint där hemma och ibland längtar jag nästan ihjäl mig. Innan vi vände hemåt åkte vi förbi kyrkogården och inspekterade våra gravar. Alla var fina så det här är nog första året som vi inte behövt byta ut blommorna. Skönt.
Nu väntar dusch och en stund framför teven.