Jobb jobb jobb

Nu är jobb som gäller fem månader framåt innan det är dax för några nya lediga dagar. Inte vet jag hur det ska gå, men jag får väl försöka hålla mig på fötterna så länge det går.

Nu har jag gått ner tjugofem hela kilon. Känns väldigt skönt fast det är klart att ett par eller tre till skadar väl inte. Känns i alla fall kul att kunna ha jeans. Alltså det kunde jag väl förut också om jag ville, de finns ju i alla storlekar numera, men jag gillade inte det styva tjocka tyget.

I går var kissen jättesugen på att jaga igelkotten och gjorde ett tappert försök att puffa på den, men han insåg snabbt att den var för stickig. Den lilla taggiga krabaten är jättesugen på att umgås med Emil och går kavat mot honom men Emil backar.
     
 
Nog om igelkotten.


Våran kära Evelina verkar ha det fint i Jordanien fast de har tydligen haft en släng av någon 24-timmarsmagsjuka. Inte konstigt alls i de temperaturerna och alla nya bacillusker som kroppen inte är van med. Massor av fina foton har hon på sin blogg men det här bilden känns onekligen väldigt främmande. Fattade inte först att det var hon som klätt ut sig sig i denna svarta mundering.
I och för sig så när jag tänker efter så skulle det vissa dagar vara skönt att dra något över huvudet och skyla sig helt. I kväll har jag i alla fall gjort en sommarrenovering och fräschat upp hårfärgen och ögonbrynen.

Nu väntar lite kläder på att kastas in i tvättmaskinen.
Kram kram mina kära vänner.